LASLO PROPUSTIO BROJNE ŠANSE: Cicipas na suvi kvalitet savladao Đerea

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 19:21

LASLO PROPUSTIO BROJNE ŠANSE: Cicipas na suvi kvalitet savladao Đerea

Iza za čim da žali srpski teniser.

Srpski teniser Laslo Đere zaustavljen je u trećem kolu Vimbldona, pošto je danas poražen od Grka Stefanosa Cicipasa 6:4, 7:6 (7:5), 6:4.

Đere je pružio veoma jak otpor Grku. Imao je svoje šanse u svakom od tri seta, ali nijednu nije iskoristio. Cicipas nije blistap u ovom meču, ali je do trijumfa došao na suv kvlaitet i mnogo veće iskustvo na Gren slem turnirima.

U prvom setu nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brejka do rezultata 4:4, a prvu brejk priliku je propustio upravo Đere. Međutim, Cicipas je u devetom gemu napravio brejk, a potom i potvrdio za prvi set.

U drugom setu je Đere napravio brejk, ali je sredinom seta Cicipas uzvratio, pa su teniseri ušli u taj-brejk. I tu je Đere poveo, imao je 3:1, ali je Grk vezao pet poena i potom stigao do 2:0 u setovima.

Cicipas je u trećem gemu trećeg seta napravio brejk, a potom do kraja držao svoj servis i time stigao do pobede.

 Cicipasa u osmini finala čeka Amerikanac Kristofer Jubenks, koji je pobedio Kristofera O'Konela, 7:6 (7:5), 7:6 (7:3), 7:6 (7:2).
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.