Krunićeva poražena na startu turnira u Lincu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2013, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunićeva poražena na startu turnira u Lincu

Bolja od mlade srpske teniserke bila je Ukrajinka Marina Zanevska, koja je slavila sa 2:1 u setovima 5:7, 6:2, 2:6.

Stala u prvom kolu: Aleksandra Krunić

 

Srpska teniserka Aleksandra Krunićporažena je u prvom kolu turnira u Lincu od Ukrajinke MarineZanevske sa 2:1 u setovima 5:7, 6:2, 2:6.

 

Ukrajinka je za dva sata i 10 minuta igre u meču sa Krunićevom izborila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << plasman u drugo kolo Linza, gde će se sastati sa boljom iz duela između Rumunke Sorane Kirstee i domaće tensierke Patricije Majr-Ahlajtner.

 

Meč između Krunićeve i 113. teniserke sveta obeležio je veliki broj brejkova, od čega je srpska teniserka napravila šest.

 

Krunićeva, 138. teniserka na WTA rang listi u prvom setu imala je šansu da dođe do prednosti u setovima, pošto je pri rezutlat 5:4 servirala za taj period igre, međutim, nije bila uspešna, pa je Ukrajinka došla do izjednačenja na 5:5. Zanevska je potom oduzela još jedan servis Krunićevoj i tako došla do prednosti u setovima.

U drugom setu Krunicheva je u potpunosti dominirala i posle 45 minuta

igre dossla do izjednaccenja u setovima.

 

U odlučujućem setu viđen je isti scenario, samo su ovaj put uloge bile obrnute, pa je tako Zanevska došla do prve pobede u međusobnim duelima.

 

Ranije danas Ana Ivanović je izborila plasman u drugo kolo turnira u Lincu pobedom od 2:0 nad Belgijankom Janinom Vikmajer.

 

Nagradni fond turnira u Lincu iznosi 235.000 dolara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Krunićeva poražena na startu turnira u Lincu

Izvor: Dzungla.org, 08.Okt.2013

Bolja od mlade srpske teniserke bila je Ukrajinka Marina Zanevska, koja je slavila sa 2:1 u setovima 5:7, 6:2, 2:6.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.