Kraj za Krunić u Melburnu, Vang ubedljivo bolja

Izvor: Večernje novosti, 17.Jan.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Krunić u Melburnu, Vang ubedljivo bolja

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić porazom od Kineskinje Kijang Vang sa 6:2, 6:3, završila je učešće u 2. kolu Australijan opena Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić porazom od Kineskinje Kijang Vang sa 6:2, 6:3, završila je učešće u 2. kolu Australijan opena.Krunić je za tačno jedan sat eliminisana od 21. teniserke sveta, koja u sledećoj rundi igra sa Letonkom Anastasijom Sevastovom.Australijan open igra se za nagradni fond od 29.687.000.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

AO: Krunić eliminisana, Krajinović u trećem kolu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2019

Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je učešće na Otvorenom prvenstvu Australije u drugom kolu, dok je Filip Krajinović prošao dalje...Krunićeva je izgubila od Kineskinje Kiang Vang u dva seta, 6:2 i 6:3. U njihovom drugom duelu Vang je do prve pobede došla posle 60 minuta igre...U narednom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.