Kod Dokića nađeno sedam pušaka i pištolja!

Izvor: Mondo, 06.Maj.2009, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Dokića nađeno sedam pušaka i pištolja!

Srpska policija uhapsila Damira Dokića, oca teniserke Jelene Dokić, nakon što je zapretio ambasadorki Australije da će je ubiti!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Damir Dokić

Izvor: RTS, 06.Maj.2009

Sedam pušaka i pištolja i dve bombe i 20 metaka pronađeno u kući Damira Dokića u Vrdniku na Fruškoj Gori. Otac teniserke Jelene Dokić uhapšen zbog pretnji australijskoj ambasadorki Kler Birgin. ..Policija u Sremskoj Mitrovici saopštila je večeras da je u kući Damira Dokića nađeno sedam lovačkih...

Nastavak na RTS...

Kod Dokića nađeno sedam pušaka i pištolja

Izvor: EMportal, 06.Maj.2009

Policija u Sremskoj Mitrovici saopštila je večeras da je u kući Damira Dokića (50) nađeno sedam lovačkih pušaka i pištolja marke "bereta" u legalnom posedu i dve bombe i 20 metaka kalibra 357 za koje nije imao dozvolu.

Nastavak na EMportal...

Uhapšen Damir Dokić, otac teniserek Jelene Dokić

Izvor: NaDlanu.com, 07.Maj.2009, 12:46

BEOGRAD, 6. maja 2009. (Beta) - Damir Dokić, otac australijske teniserke Jelene Dokić, uhapšen je u sredu na Fruškoj Gori zbog pretnji upućenih australijskoj ambasadorki Kler Birgin, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. U toku je pretres kuće Damira Dokića u Vrdniku na Fruškoj...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.