Kirjos: Pa šta ako sam izgubio? Pogledajte Las Vegas

Izvor: N1 televizija, 09.Okt.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos: Pa šta ako sam izgubio? Pogledajte Las Vegas

Australijski teniser Nik Kirjos često je kritikovanzbog nezalaganja na terenu, što je na neki način bio slučaj i u nedelju.

Kirjos je izgubio od Rafaela Nadala sa 6:2, 6:1 u finalu turnira u Pekingu, a bilo je jasno da je već posle prvog gema u kojem jepropustio brejk lopte pao mentalno.

"Nije me briga zaista. Izgubio sam teniski meč. Koga je briga? Da li ćemo se fokusirati na to? Pogledajte šta se dogodilo u Las Vegasu pre nekoliko dana", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rekao je Kirjos nakon kritike zbog načina na koji je odigrao finale.

On je istakao i da će nastupiti na Mastersu u Šangaju.

"Da, već sutra putujem tamo."

Kirjos bi do kraja godine trebalo da igra turnira u Antverpenu, Bazelu, Parizu i na završnom turniru u Londonu ako se kvalifikuje.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.