Kecmanovićev turnir iz snova - Gledaćemo ga u četvrtfinalu Indijan Velsa! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanovićev turnir iz snova - Gledaćemo ga u četvrtfinalu Indijan Velsa! (video)

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović nastavlja da pomera sopstvene limite u Indijan Velsu! Više ništa nije nemoguće!

Najveće i najprijatnije iznenađenje turnira Masters serije u Indijan Velsu definitivno je 19-godišnji srpski teniser Miomir Kecmanović.

On je večeras izborio plasman u četvrtfinale Indijan Velsa, što mu je ubedljivo najbolji rezultat u dosadašnjoj karijeri!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ovoga puta, Kecmanoviću je bio dovoljan jedan set protiv Japanca Nišioke. Dobio ga je rezultatom 6:4, a onda je Japanac predao meč zbog povrede.

Igralo se gem za gem do 3:3, a onda su usledila tri vezana brejka, od kojih je dva napravio Kecmanović, što je i presudilo u ovom setu.

Sada Kecmanović može sa uživanjem da čeka ime svog sledećeg rivala, a to će biti bolji iz večerašnjeg duela Miloša Raonića i Jan-Lenarda Štrufa.

-

Nishioka's great run at #BNPPO19 comes to an end 😢

The Japanese is forced to retire against Kecmanovic - come back stronger, @yoshihitotennis 💪 pic.twitter.com/7sxnzzDICu

— Tennis TV (@TennisTV) March 13, 2019 -

Not the way he would have wanted, but 19-year-old Kecmanovic makes his first @BNPPARIBASOPEN quarter-final 🇷🇸#BNPPO19 pic.twitter.com/uuQ8vO6QN5

— Tennis TV (@TennisTV) March 13, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Federer gazi, Kecmanović saznao ime sledećeg rivala

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2019, 01:05

Odigrana su još dva meča osmine finala turnira u Indijan Velsu...Švajcarac Rodžer Federer nezadrživo grabi ka završnici turnira i susretu sa Rafaelom Nadalom...Federer je večeras izborio plasman u četvrtfinale Indijan Velsa, ubedljivom pobedom nad Britancem Kajlom Edmundom, rezultatom 6:1 i 6:4,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.