Izvor: RTS, 06.Avg.2022, 15:38

Kecmanović na Van de Zandshulpa, Krajinović protiv Evansa

Organizatori teniskog mastersa u Montrealu saopštili su danas kako će izgledati kostur turnira, a u glavnom žrebu od srpskih tenisera takmičiće se Miomir Kecmanović i Filip Krajinović, dok Novak Ðoković kao nevakcinisani strani državljanin nije dobio dozvolu da uđe u Kanadu, a samim tim ni da se takmiči.
Kecmanović će se na startu turnira sastati protiv Holanđanina Botika van de Zandshulpa, koji je 26. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser sveta.

Srbin i Holanđanin dvaput su odmerili snage ove godine.
Na Indijan Velsu slavio je Kecmanović, dok je na šljaci u Minhenu trijumfovao Van de Zandshulp.
Ukoliko prođe prvu prepreku, Kecmanović će u drugoj rundi igrati protiv pobednika duela između Kamerona Norija i Brendona Nakašime.
Protivnik Filipa Krajinovića na startu mastersa u Montrealu biće Britanac Den Evans protiv kog srpski teniser ima skor 2:0.
Ukoliko i treći put savlada Evansa u karijeri, Krajinović će u drugom kolu igrati protiv petog nosioca u Montrealu Rusa Andreja Rubljova.
Prvi nosilac na mastersu u Kanadi je najbolji teniser sveta Rus Danil Medvedev, koji je slobodan u prvoj rundi i brani titulu.
Medvedev bi već u drugom kolu mogao na finalistu Vimbldona Nika Kirjosa, koji se sastaje sa Argentincem Sebastijanom Baezom.
Masters u Montrealu igra se od 8. do 14. avgusta, a pobedniku će pripasti ček na 915.295 dolara i 1.000 ATP poena.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbija ima predstavnike na Mastersu u Montrealu

Izvor: B92, 06.Avg.2022

U glavnom žrebu Mastersa u Montrealu od srpskih tenisera takmičiće se Miomir Kecmanović i Filip Krajinović.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.