Karolina Voznijacki najavila završetak karijere

Izvor: RTS, 06.Dec.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karolina Voznijacki najavila završetak karijere

Danska teniserka Karolina Voznijacki najavila je da će posle Australijan opena završiti profesionalnu karijeru.
Karolina Voznijacki će u julu napuniti 30 godina, a u objavi je naglasila da je oduvek znala da će doći trenutak kada će joj neke druge stvari biti važnije od tenisa. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Igram profesionalno od 15 godine. Za to vreme osvojila sam 30 VTA titula, 71 nedelju bila sam prva na VTA listi, pobedila na Završnom turniru, učestvovala tri puta na Olimpijskim igrama, gde sam čak nosila zastavu svoje Danske, osvojila Australijan open 2018. godine – ostvarila sam na terenu sve o čemu sam sanjala", napisala je Karolina.
Upravo će australijski grend slem biti poslednji turnir na kojem će Dankinja igrati, posle čega će se, kako kaže, posvetiti porodici i borbi protiv reumatoidnog artritisa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voznijacki se povlači iz tenisa na Australijan Openu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2019

Nekada najbolja teniserka svijeta Karolina Voznijacki saopštila je danas da će završiti igračku karijeru na Australijan openu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.