Karen Hačanov se povukao sa Vimbldona

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 14:15

Karen Hačanov se povukao sa Vimbldona

Drugu godinu zaredom ruski teniser propušta travnati Grend Slem, sputala ga je povreda koju vuče od Rolan Garosa i nije uspeo da je sanira.

Hačanov je o svojoj odluci obavestio javnost putem svojih društvenih mreža.

"Ovo nije laka objava koju pišem, ali moram da vas obavestim da sam odlučio da se povučem sa predstojećeg Vimbldona. Zbog povrede koju sam pokupio na Rolan Garosu (fraktura i parcijalna fraktura kosti S1 krsne kosti), neću biti u mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se takmičim na Vimbldonu drugu godinu zaredom. Odluka nije bila laka i nadao sam se da ću ipak uspeti da se oporavim i da se spremim za turnir. Međutim moj medicinski tim mi je savetovao da to u mom slučaju nije moguće", napisao je Hačanov.

Na nedavnom Rolan Garosu, posle ubedljivih partija u četvrtfinalu je eliminisan od Novaka Đokovića.

Hačanov je trenutno 11. na ATP rang listi najboljih svetskih tensiera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.