Kakav debakl: Kveri eliminisao Mareja u pet setova! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 12.Jul.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav debakl: Kveri eliminisao Mareja u pet setova! (FOTO, VIDEO)

Akutelni šampion Vimbldona Endi Mari izbačen je u četvrtini finala Vimbldona, pošto ga je porazio američki teniser Sem Kveri sa 3:6, 6:4, 6:7(4), 6:1, 6:1.

Marej je dobio prvi set protiv Amerikanca ranim brejkom, koji je bez većih problema zadržao za vođstvo.

Delovalo je da ćemo isto gledati i u drugom, pošto je Mari, sada nešto kasnije, u sedmom gemu još jednom oduzeo servis protivniku, ali ovaj se svom silinom vratio u igru, napravivši brejk za šok >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na stadionu i izjednačenje.

Fotografije s Vimbldona zabrinule Đokovićeve navijače, on nije želeo da detaljiše (FOTO)

Endi je već na startu trećeg dela igre došao do novog brejka prednosti, ali, za razliku od uvodnog seta, nije uspeo i da ga sačuva.



Ipak, iako se Sem vratio u poslednji čas, za 5:5, manjak koncentracije i nešto ishitreniji udarci koštali su ga šanse za totalni preokret.

Delovalo je da će prvi teniser sveta nastaviti u istom ritmu i u četiri seta proći u polufinale, ali je onda usledio novi šok za domaću publiku.

Momak koji je prošle godine u četvrtoj rundi izbacio našeg Novaka Đokovića, nastavio je silovito da servira, ubrzo je došao i do brejka, pa još jednog i još jednog za 6:1 i 2:2 u setovima, posle nešto manje od dva i po časa igre.

Totalni debakl miljenika domaće publike, koji je izgledao da gubi kontrolu na terenu, psujući i urlajući između poena, u potpunosti je nastavio da koristi američki protivnik, pošto je posle gema bez izgubljenog poena i sedmi put oduzeo servis Mareju.

Usledio je još jedan gem bez izgubljenog poena, što je bio čak deveti za Sema u poslednjih deset, pre nego što je Endi uz dosta muke, i posle preokreta, uspeo da se upiše na semafor u odlučujućem setu.

Marijev govor tela odavao je utisak da nešto nije u najboljem redu, ali nije odlučio da zatraži pomoć lekara i na kratko prekine meč.

Može li Nole da se vrati na tron posle Vimbldona? Može, ali mu je potrebna jedna senzacija!

Marej bi ovim porazom mogao da izgubi i prvo mesto na ATP listi od narednog ponedeljka, ako srpski teniser Novak Đoković osvoji trofej.

Srpski as Đoković danas se u četvrtfinalu sastaje sa Čehom Tomašom Berdihom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.