Jovanovski eliminisana u drugom kolu Vimbldona

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2013, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanovski eliminisana u drugom kolu Vimbldona

Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u šesnaestinu finala gren slem turnira u Vimbldonu pošto je u drugom kolu ižubila od Belgijanke Kirsten Flipkens sa 6:4, 6:4.
(FOTO: AP)
Jovanovski se dosta trudila i ispoljila tradicionalnu borbenost, međutim, Belgijanka je opravdala ulogu favorita igrajući veoma sigurno i precizno.
Flipkens, 20 teniserka sa WTA liste, ključni poen osvojila je u osmom gemu drugog seta kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je povela sa 5:3. Uspela je Jovanovski da smanji prednost protivnice, ali je Belgijanka sigurno servirala i rutinski okončala borbu za treću pobedu u četiri dosadašnja međusobna duela.
Flipkens u šesnaestini finala čeka pobednicu malog srpskog derbija u kojem igraju Jelena Janković i Vesna Dolonc.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vimbldon: Eliminisana i Bojana Jovanovski

Izvor: Radio 021, 26.Jun.2013

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u šesnaestinu finala gren slem turnira u Vimbldonu pošto je u 2. kolu izubila od Belgijanke Kirsten Flipkens u dva seta, 6:4, 6:4.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.