Jankovićeva: Radije bih titulu sa Otvorenog prvenstva SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva: Radije bih titulu sa Otvorenog prvenstva SAD

PEKING - Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je danas da bi radije osvojila Otvoreno prvenstvo SAD, nego Olimpijske igre u Pekingu.

"Iskreno, radije bih osvojila Otvoreno prvenstvo SAD, mada bih najviše volela da pobedim na oba takmičenja", rekla je Jankovićeva novinarima posle današnjeg treninga.

Jankovićeva će u ponedeljak preuzeti prvo mesto na svetskoj WTA rang listi, ali će i postati prva teniserka koja je tu poziciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zauzela bez nastupa u finalu nekog grend slem turnira.

"Oba takmičenja su zaista posebna. Volela bih da u Pekingu osvojim medalju i učinim svoju zemlju ponosnom. Drugačiji je to osećaj, ne može da se poredi sa grend slemom", dodala je Jankovićeva.

Srpska teniserka će takmičenje u Pekingu početi u nedelju, duelom sa Karom Blek iz Zimbabvea.

Srbiju će, inače, pored Jankovićeve u singlu predstavljati i Ana Ivanović, Novak Đoković i Janko Tipsarević. Jankovićeva veruje da je moguće i da Srbija osvoji zlatne medalje u obe konkurencije.

"Šansa postoji. Nadam se najboljem", istakla je 23-godišnja Jankovićeva.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.