JOŠ IMA NADE: Dvostruki osvajač gren slema HVALI Novaka, ALI veruje i u NJEGA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ IMA NADE: Dvostruki osvajač gren slema HVALI Novaka, ALI veruje i u NJEGA (FOTO)

Srpski teniser završio je sezonu na drugoj poziciji ATP liste.

Patrik Rafter, nekadašnji svetski “broj jedan” i dvostruki osvajač gren slema, smatra da će Novak Đoković u 2017. povratiti stari sjaj.

MNOGIMA JE NOLE IDOL: A evo KO je Đokovića očarao (FOTO)

- Neko ko je bio veliki ne prestaje da bude šampion! Verujem da će Đoković ponovo imati pristojnu godinu i da će osvojiti još neki gren slem - izjavio je Rafter. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pat Rafter backs Djokovic to bounce back in 2017 but doubtful about Andy Murray's form https://t.co/HOgHjrWcrH via @IBTimesUK

— John Gegner (@Orange_Deuce) December 16, 2016

Australijanac nije siguran da će Endi Marej uspeti da zadrži lidersku poziciju ali očekuje da bi jedan gren slem mogao da osvoji i Rodžer Federer, iako njega pozicija na ATP listi više ne zanima preterano.

ŠTA JE SAD OVO? Samo što je OTIŠAO, Beker bi da se VRATI! (FOTO)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.