Igraš sramotno, hajde, ne možeš da pobediš s takvom igrom

Izvor: B92, 02.Nov.2019, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Igraš sramotno, hajde, ne možeš da pobediš s takvom igrom"

Daren Kejhil, trener Simone Halep, pokušao je na pauzi da probudi svoju teniserku tako što joj je u lice rekao da igra sramno.

Na WTA turu dozvoljen je takozvani "koučing", odnosno treneri mogu da posavetuju igračice i da im ukažu gde greše.

Rumunska tenisera izgubila je prvi set s nulom, potom je u drugi dobila, ali u trećem nije uspela da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << održi visok nivo i Karolina Pliškova je zasluženo slavila.

Halep je odlično krenula treći set i na startu je povela sa brejkom, međutim onda je izgubila tri gema zaredom.

"Pogledaj me. Poslednja tri gema si odigrala sramotno. Hajde, ne možeš da pobediš ako budeš igrala na takav način. Moraš da vratiš fokus. Pogubila si se na terenu", rekao je Kejhil i nastavio:

"Zaboravi rezultat, kako ćeš završiti meč? Na tebi je, možeš da završiš s velikom energijom i fokusom ili možeš da nastaviš da radiš isto i onda nećeš imati šanse da pobediš", brutalno iskren je bio Australijanac.

"Koučing" Simoni uopšte nije pomogao jer je naredni servis gem izgubila sa nulom. Do kraja je viđena borba, Halep je uspela da vrati brejk i dođu u priliku da servira za 5:5, međutim ponovo je pretrpela brejk i pobeda je otišla u ruke Čehinji (6:0, 2:6, 6:4).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.