Gof eliminisana u prvom kolu nakon istorijske titule

Izvor: B92, 17.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gof eliminisana u prvom kolu nakon istorijske titule

Američka teniserka Kori Gof izgubila je u prvom kolu turnira u Luksemburgu, samo tri dana nakon što je osvojila svoju prvu WTA titulu.

Bolja od mlade Amerikanke bila je Ruskinja Ana Blinkova sa 6:4, 6:0.

Gof je u drugom setu osvojila samo osam poena, a Blinkova je pobedu osigurala vinerom iz forhenda i tako zakazala duel sa Nemicom Tatjanom Marijom.

Ova 15-godišnja Amerikanka je u nedelju je postala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najmlađa teniserka koja je osvojila WTA turnir od 2004. godine pošto je u finalu turnira u Lincu pobedila Jelenu Ostapenko.



"Znam da je sjajna teniserka i znam da je ovde došla nakon osvojene titule, tako da sam bila spremna",
rekla je Blinkova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KRAH GOFOVE: Ruskinja DOMINIRALA! Koko uzela samo OSAM poena u drugom setu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2019

Veliki pad i to najverovatnije psihičke prirode...Američka teniserka Koko Gof je samo tri dana nakon što je osvojila svoju prvu WTA titulu izgubila na turniru u Luksembergu. Poraz je bio izuzetno ubedljiv. Ruskinja Ana Blinkova sa 2:0 (6:4, 6:0) savladala Amerikanku za samo 60 minuta...Ono što je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.