Fed kup: Olga sjajna i u prvom meču protiv Gruzije

Izvor: N1 televizija, 09.Feb.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fed kup: Olga sjajna i u prvom meču protiv Gruzije

Mlada srpska teniserka Olga Danilović savladala je Sofiju Šapatavu iz Gruzije u okviru Grupe A evro-afričke zone Fed kupa, koji se igra u Talinu.

Danilovićeva je trećeg dana nadmetanja u Grupi A donela Srbiji prvi bod u susretu protiv Gruzije, pošto je 343. igračicu na svetu Sofiju Šapatavu savladala sa ubedljivih 6:3, 6:0.

Srpska teniserka, koja je 304. na WTA listi, do pobede je stigla posle >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << samo 62 minuta, u kojima je prikazala sjajnu igru, dok je njena protivnica iz Gruzije uspela da pruži otpor samo u prvom setu.

@danilovic_olga pobedila Sofiju Sapatavu 6:3, 6:0 i donela prvi poen Srbiji protiv Gruzije u Talinu @FedCuppic.twitter.com/7rSLumGBN8

U drugom meču dana na megdan Jekaterini Gorgodze izlazi Dejana Radanović, koja bi pobedom mogla da osigura plasman Srbije u plej-of evro-afričke zone Fed kupa.

Takođe, na programu će biti i treći meč - duel dublova, a boje Srbije će braniti Danilovićeva i Bojana Marinković, dok su na drugoj strani najavljene Oksana Kalašnjikova i Sofija Šapatava.

Srbija je pre dva dana savladala Bugarsku ukupnim rezultatom 2:1, dok su devojke iz Sofije zatim pobedile Gruziju sa 2:1.

Pobednik Grupe A će u plej-ofu igrati protiv najbolje reprezentacije iz Grupe D, gde se nalaze Letonija, Turska, Austrija i Poljska, a bolji iz tog susreta će ostvariti plasman u Svetsku grupu B Fed kupa.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Olga Danilović savladala teniserku iz Gruzije

Izvor: Danas, 09.Feb.2018

Srpska teniserka Olga Danilović pobedila je Sofiju Šapatavu iz Gruzije u okviru Grupe A evro-afričke zone Fed kupa, koji se igra u Talinu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.