Džumhur pobedio Lacka i zakazao meč sa četvrtim igračem sveta

Izvor: Blic, 28.Sep.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džumhur pobedio Lacka i zakazao meč sa četvrtim igračem sveta

Najbolji teniser BiH, Damir Džumhur, plasirao se u treće kolo ATP turnira u kineskom Šenženu pošto je danas bez većih problema pobedio Slovaka Lukaša Lacka sa 2:0 (6:4, 6:3).

Džumhur je protiv Lacka, nastavio sjajnu seriju rezultata, a današnji meč okončao je za svega 74 minute.

Teniser BiH koji je u Šenženu postavljen za šestog nosioca pre ovoog turnira bio je plasiran na 40. poziciji ATP >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << liste, ali je sada obezbedio novi njbolji plasman i sigurno će biti plasiran ispod 39. pozicije.

Džumhur će sutra u četvrtfinalu igrati protiv prvog nosioca, Nemca Aleksandera Zvereva inače četvrtog igrača sveta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP Šenžen: Džumhur na Zvereva za polufinale

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2017

Teniser iz Bosne i Hercegovine Damir Džumhur plasirao se u četvrtfinale ATP turnira serije 250 u Šenženu, pošto je savladao Slovaka Lukaša Lacka...Džumhur je od Lacka bio bolji rezultatom 6:4, 6:3, posle 74 minuta igre i u narednom kolu će izaći na megdan prvom nosiocu Nemcu Aleksanderu Zverevu...Nemački...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.