Đokovićima privremeno ustupljeni tereni na Dorćolu

Izvor: RTS, 28.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokovićima privremeno ustupljeni tereni na Dorćolu

Porodici Đoković i firmi "Femili sport" privremeno su ustupljeni teniski tereni na Dorćolu gde će se u periodu od 2. do 10. maja organizovati prvi ATP turnir u Srbiji, saopšteno je iz gradske opštine Stari grad.

"Završetak radova na adaptaciji postojećih terena planiran je za 15. april, a u renoviranju celokupnog sportsko-rekreativnog centra učestvuju Republika Srbija, grad Beograd i opština Stari grad", navedeno je u saopštenju.

Istaknuto je da će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << porodica Đoković koristiti teniski centar u periodu od 15. aprila do 10. maja kada se zvanično završava turnir, a da će nakon toga ovim objektom nastaviti da upravlja Javno preduzeće opštine Stari grad SRPC "Milan Gale Muškatirović".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đokovići dobili terene za turnir

Izvor: B92, 28.Nov.2008

Porodici Đoković i firmi "Femili sport" privremeno su ustupljeni teniski tereni na Dorćolu. ..Terene je ustupila gradska opština Stari grad, radi organizacije prvog ATP turnira u Srbiji, koji će biti održan od 2. do 10. maja. .."Završetak radova na adaptaciji postojećih terena planiran je za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.