Đokovićeva prva knjiga izlazi u avgustu

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2013, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokovićeva prva knjiga izlazi u avgustu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković napisao je knjiguo dostizanju vrhunskih rezultatauz pravilnu ishranu, a plan izdavača je da ovo korisno štivo nazvano "Servisom do pobede" ugleda svetlost dana pred US Open. Noletova knjiga biće vodič kako pravilnom ishranom doći do boljih rezultata, što je pošlo za rukom Srbinu, koji je od trenutka kada je izbacio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << hranu koja sadrži gluten počeo da postiže vrhunske rezultate.Najbolji svetski teniser je osvojio pet od šesr Gren Slem titula nakon što je prešao na bezglutenskuishranu 2010. godine. Posle toga Nole je tri puta bio najbolji u Melburni i jednom u Njujorku, odnosno Vimbldonu.Đoković je u više navrata do sada isticao da je otkrivanje bezglutenske dijete napravilo veliku razliku za njega na terenu.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Knjiga Novaka Đokovića izlazi u avgustu

Izvor: Story, 23.Jul.2013

Knjiga najboljeg tenisera sveta o zdravom načinu ishrane trebalo bi da bude objavljena u avgustu, neposredno pred početak ovogodišnjeg turnira US Open...Novak Đoković

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.