Đoković: Želim da pomognem Srbiji, ali ne kao političar!

Izvor: Press, 28.Nov.2013, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Želim da pomognem Srbiji, ali ne kao političar!

Ðoković je dodao da se trudi da uz pomoć Fondacije koja nosi njegovo ime pomogne svojoj zemlji koliko god je to moguće, brigom o siromašnim mališanima i deci sa posebnim potrebama i staranjem da steknu pravo obrazovanje.
"Otvaramo obdaništa, igrališta za decu, obučavamo učitelje i pomažemo mnoge institucije i to mnogo znači mojoj zemlji", rekao je Ðoković za list koji izlazi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima "Sport 360".
Drugi teniser sveta je najavio borbu za gren >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << slem trofeje u 2014. godini, ali je dodao da mu je zdravlje na prvom mestu.
"Nadam se uspesima i u 2014, ali mi je najvažnije da ostanem zdrav, a ostalo će onda doći samo po sebi", rekao je Ðoković.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Đoković: Želim da pomognem Srbiji, ali ne kao političar

Izvor: Politika, 28.Nov.2013

ABU DABI – Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da želi da pomogne Srbiji, ne samo kao sportista, već i u drugim oblastima, ali ne kao političar...Đoković je dodao da se trudi da uz pomoć Fondacije koja nosi njegovo ime pomogne svojoj zemlji koliko god je to moguće, brigom o siromašnim...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.