Đere i Lajović počinju nastup na Rodžers kupu

Izvor: RTS, 05.Avg.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere i Lajović počinju nastup na Rodžers kupu

Srpski teniseri Laslo Đere i Dušan Lajović u ponedeljak igraju mečeve prvog kola na Mastersu u Montrealu. Đere se sastaje sa Čileancem Kristijanom Garinom (18.00), dok će nešto kasnije Lajović igrati protiv Nikoloza Basilašvilija (19.30). Kretanje rezultata sa ovih mečeva možete pratiti na našem portalu.
Novak Đoković otkazao je učešće na Rodžers kupu zbog umora, ali Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će u glavnom žrebu muškog turnira imati dva predstavnika – Lasla Đerea i Dušana Lajovića.

Đere će prvi na Teren broj 5, gde će ukrstiti rekete sa Čileancem Kristijanom Garinom. Taj meč na programu je oko 18.00 časova.
Nešto kasnije, na Terenu broj 9 svoj meč prvog kola igra Dušan Lajović, a protivnik mu je Gruzin Nikoloz Basilašvili.

Taj meč je drugi na programu, pošto svoj duel završe Marton Fučovič i Kameron Nori (oko 19.30).
Kretanje rezultata sa mečeva Lasla Đerea i Dušana Lajovića možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đere poražen u prvom kolu Rodžers kupa

Izvor: RTS, 05.Avg.2019

Srpski teniser Laslo Đere poražen je u prvom kolu Rodžers kupa u Montrealu od Čileanca Kristijana Garina sa 2:0 u setovima (6:2, 7:6). . Loše je srpski teniser otvorio meč. Protivnik je na samom startu došao do brejka,...

Nastavak na RTS...

KIKS SRBINA: Đere ispao u prvom kolu! Čileanac zabeležio prvu pobedu u karijeri na tvrdoj podlozi

Izvor: Kurir, 05.Avg.2019

Srpski teniser Laslo Đere eliminisan je već na startu Rodžers kupa u Montrealu, pošto je danas poražen u duelu sa Čileancem Kristijanom Garinom sa 6:2, 7:6 (7:4).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.