ĐOKOVIĆ: Biće sve teže i teže, svi žele da me pobede

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 21:56

ĐOKOVIĆ: Biće sve teže i teže, svi žele da me pobede

Najbolji srpski teniser savladao Andreja Rubljova i plasirao se u polufinale Vimbldona

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je večeras da je zadovoljan igrom na meču četvrtfinalu Vimbldona protiv Andreja Rubljova i dodao da već razmišlja o polufinalu protiv Janika Sinera. Đoković je večeras u četvrtfinalu Vimbldona nadigrao Rubljova 4:6, 6:1, 6:4, 6:3.

 - Biće sve teže i teže, ali sviđa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi se energija sa kojom sa igrao danas. Hvala što ste napravili ovakvu sjajnu atmosferu za obojicu nas igrača, učinili ste meč još lepšim. Bilo je nekih uzbudljivih razmena, Andrej je igrač kojeg mnogo poštujem, unosi mnogo inteziteta. On je u Top 10 najboljih tenisera sveta mnogo godina, odličan je igrač, želim mu sve najbolje. Čestitam mu na još jednom dobrom turniru - rekao je Đoković po završetku meča na Centralnom terenu.

Srpski teniser je trijumfom protiv Rubljova stigao do 46. grend slem polufinala, a ujedno i 12. polufinala Vimbldona.

 - To su samo brojevi, na kraju dana, tokom turnira ne razmišljam mnogo o tome. Ne razmišljam o statistici i dostignućima, jer turnir traje, a tu su i svi ostali igrači. Razmišljam samo o sledećem meču. Sviđa mi se kako sam igrao i kakvu sam imao energiju. Nadam se da ću to ponoviti i pobediti još jednom", dodao je najbolji srpski teniser.

Đoković je priznao da je tačno da svi teniseri žele da ga pobede.

 - Mislim da svaki teniser želi da bude u poziciji da svako hoće protiv tebe baš da pobedi. To je privilegija. Nikada to neće nestati, bez obzira koliko osvojite grend slemova i ostvarite pobeda, pritisak se uvek pojavljuje, posebno ovde na Vimbldonu na Centralnom terenu. Ujedno on razbudi emocije u meni i tera me da igra svoj najbolji tenis, da ispunim svoje snove. Svi hoće da me pobede, da mi skinu skalp, ali to se još ne dešava. Baš sam skroman - zaključio je Đoković, koji će u polufinalu Vimbldona igrati protiv Italijana Janika Sinera.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.