Dan 10: Glumica, Safin i Sport Bili

Izvor: B92, 04.Sep.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan 10: Glumica, Safin i Sport Bili



Vlasnik i glavni trener teniske akademije 'Nick Bollettieri' ceo dan se šetao sa terena na teren posmatrajući svoje studente kako se bore u raznim juniorskim kategorijama. Filipa Krajinovića posmatrao je iz ćoška terena sve dok naš junior nije forhendom osvojio prvi set protiv Indijca Jukija Bambrija. Dok smo šetali ka sledećem terenu, Bolitijeri je pomenuo da je njegova bivša studentkinja Jelena Janković u duši, zapravo, glumica, a da Filip Krajinović na mnogo načina podseća na Marata Safina.

Оpširnije na specijalnoj stranici posvećenoj US openu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JELENA JE ROĐENA ZA HOLIVUD!

Izvor: Press, 04.Sep.2008

Nik Bolitijeri: Uopšte me ne čudi što Jankovićeva igra napete mečeve na US openu, njoj je drama u krvi. Da nije teniserka, bila bi sjajna glumica. .Nik Bolitijeri, vlasnik teniske akademije u kojoj je „stvorena" Jelena Janković, tvrdi da bi naša igračica lako mogla da ima uspešnu karijeru...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.