Crnogorka daleko od novog iznenađenja  Halep se prošetala

Izvor: B92, 22.Jan.2022, 04:47

Crnogorka daleko od novog iznenađenja " Halep se "prošetala"

Rumunska teniserka Simona Halep savladala je Crnogorku Danku Kovinić rezultatom 6:2, 6:1, u meču trećeg kola Australijan opena.

Finalistkinja Melburna iz 2018. godine je do trijumfa i plasmana u osminu finala došla mnogo lakše nego što se očekivalo.

Kovinićeva je u prošloj rundi eliminisala šampionku US opena, Emu Radukanu, te se na krilima tog uspeha nadala novom iznenađenju.

Od njega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bila udaljena jako mnogo, a u prilog tome govori podatak da je za čitav duel osvojila samo tri gema.

Do sredine prvog seta, kada su razmenile brejkove, rezultat je bio neizvestan, međutim, od tog momenta za sve se na terenu pitala Rumunka.

Do prvog dela igre je stigla, napravivši još dva brejka, da bi u drugom, još tri puta oduzela servis rivalki, što joj je bilo dovoljno za ubedljiv trijumf.

Halep će u osmini finala igrati sa boljom iz duela Mertens – Žang.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.