Ćorić za SK: Još nisam pokazao šta sve mogu

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćorić za SK: Još nisam pokazao šta sve mogu

Hrvatski teniser Borna Ćorić istakao je za Sport Klub da još traži svoju igru, ali i da je zadovoljan posle pobede u prvom kolu US Opena.

U prvom meču u Njujorku Ćorić je posle dva sata i 27 minuta igre savladao Florijana Majera sa 6:2, 6:2, 7:5, 6:4.

"Nisam znao šta da očekujem. Nisam znao je li spreman, nije igrao na betonu. Ušao sam u meč dobro, igrao sam dobro, rutinski dobio dva seta. Imao sam i brejk u trećem. Šteta što ga nisam iskoristio, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nekako sam se stisnuo. On je nezgodan igrač, menja ritam... Bilo je teško", ocenio je mlađani Hrvat posle meča.

"Mislim da nisam još napravio ništa spektukularno ali sam zadovoljan kako sam igrao na poslednja četiri meča na betonu. Dva sam izgubio od boljih igrača. To je što je. U okej sam formi. Nisam još pokazao svoj najbolji tenis, ali to je teško u prvom kolu na 35 stepeni. Još se tražim, ima nesigurnosti u igri, ali se osećam dobro".

Naredni Ćorićev rival biće Roberto Karbeljas Bena

"Igrali smo nekad davno na čelendžeru u Italiji. Pogledaću neke njegove mečeve i to je to."

Trenutno 20. teniser sveta je prošle sezone stigao do trećeg kola na Gren slemu u Njojorku.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.