Bravo, Ivana! Srbija ima još jednu predstavnicu na Australijan Openu!

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo, Ivana! Srbija ima još jednu predstavnicu na Australijan Openu!

Veliki uspeh naše mlade teniserke, fenomenalan početak godine za nju.

Sjajne vesti iz Melburna! Dvadesetogodišnja srpska teniserka Ivana Jorović noćas je uspela da se plasira u glavni žreb prvog Gren Slema sezone!

Ona je prethodnih dana morala da na tom putu prođe tri kruga kvalifikacija i to je učinila na impresivan način, bez ijednog izgubljenog seta!

U trećem, poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kolu kvalifikacija, Jorovićeva je savladala Holanđanku Bibijanu Skofs sa 6:3, 6:3.

Kao što znate, Australijan Open počinje već sutra, a Ivana Jorović će izaći na megdan četvrtoj nositeljki Elini Svitolinoj iz Ukrajine.

Jorovićeva će biti naša druga predstavnica u glavnom žrebu, a osim nje navijaćemo i za Aleksandru Krunić, koja se u prvom kolu sastaje sa 22-godišnjom Estonkom Anet Kontavejt, 32. nositeljkom na ovom turniru.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ivana Jorović blista od sreće posle uspeha u Melburnu, a znate li kakvu ulogu tu ima bivši fudbaler Partizana?

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018

Srpska teniserka Ivana Jorović rekla je danas da je presrećna što će prvi put u karijeri igrati na Gren Slem turniru, na predstojećem Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu...Jorović je danas u poslednjem kolu kvalifikacija pobedila Holanđanku Bibijanu Skofs sa 6:3, 6:3 i plasirala se na Australijan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.