Bautista-Agut prejak za umornog Kecmanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2019, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bautista-Agut prejak za umornog Kecmanovića

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju, pošto je večeras izgubio od Španca Roberta Bautiste-Aguta 6:1, 6:2.

Kecmanović nije uspeo fizički da se oporavi posle jučerašnjeg teškog meča protiv Aleksandera Zvereva.

Bautista Agut se u četvrtfinalu sastaje sa Francuzom Rišarom Gaskeom, koji je bio bolji od Argentinca Dijega Švarcmana 7:6 (8:6), >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 6:3.

Kecmanović se plasirao u osminu finala, pošto je sinoć pobedio favorizovanog Nemca, sedmog na svetu, Aleksandra Zvereva sa 6:7 (4:7), 6:2, 6:4.

Kecmanović je ostvario najveću pobedu u karijeri i nagovestio velike mogućnosti i brz prodor u svetski vrh.

Iako je izgubio prvi set, uspeo je da zadrži koncentraciju i da neuporedivo iskusnijeg protivnika natera da bude sve nervozniji i da srlja iz greške u grešku.

Zverev je očigledno verovao da će ovaj meč lako dobiti, a kada je shvatio da neće biti tako potpuno je izgubio fokus.

Napravio je gotovo neverovatnih 20 dvostrukih servis grešaka i time je znatno olakšao Kecmanoviću da napravi preokret.

S druge strane, Kecmanović je pravio veoma malo grešaka i terao je protivnika da svaki poen zaradi. Zverev je to uspešno radio kada bi pogađao prvi servis, ali je posle drugog osvoji samo trećinu poena, što je bilo presudno.

Nakon ovog uspeha Kecmanović će ući među 50 najboljih tenisera sveta, a ako prođe još jednu rundu mogao bi da se probije i u top 40 na ATP listi.

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6.056.280 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

POSLEDNJI UDARAC I ERUPCIJA EMOCIJA KOJA SE NE MOŽE OPISATI REČIMA! Fantastični Kecmanović srušio Zvereva za POBEDU KARIJERE: Pogledajte poen kojim je Srbin kreirao SENZACIJU u Sinsinatiju! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Avg.2019

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u osminu finala Mastersa u Sinsinatiju, pošto je pobedio favorizovanog Nemca, sedmog na svetu, Aleksandra Zvereva sa 6:7 (4:7), 6:2, 6:4.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.