Barti i Siner na egzibiciji sa Novakom u Adelejdu

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 19:12

Barti i Siner na egzibiciji sa Novakom u Adelejdu

Najbolja teniserka sveta, Ešli Barti i italijanski teniser Janik Siner, pridružiće se najboljim svetskim igračima i igračicama na egzibiciji u Adelejdu.

Oni će se 29. i 30. januara na događaju "A Day at the Drive" takmičiti sa Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom, Dominikom Timom, ali i Serenom Vilijams, Simonom Halep i Naomi Osakom.

Svi pomenuti igrači osim Bartijeve i Sinera, koji su u Melburnu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nalaze se u karantinu u Adelejdu. Ovom egzibicijom će praktično početi australijsko tenisko leto, posle koga sledi ATP kup za koji će žreb biti obavljen naredne noći. Ešli Barti nije igrala još od polufinala turnira u Dohi u februaru prošle godine, kada je izgubila od Petre Kvitove. "Jedva čekam taj prvi meč u 2021. godini u Adelejdu. Imam lepa sećanja na turnir koji sam tamo igrala prošle godine, biće sjajno vratiti se na taj teren", poručila je Bartijeva. Ona će biti prvi nosilac na Australijan openu koji se održava od 8. do 21. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.