BUKTI RAT U BELOM SPORTU - TVOJ OTAC JE GLUP: Platićeš mi zbog toga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 14:25

BUKTI RAT U BELOM SPORTU - TVOJ OTAC JE GLUP: Platićeš mi zbog toga!

Neviđena mržnja.

Posle Nika Kirjosa i Borisa Bekera, novi obračun u teniskim krugovima usledio je između grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa, koji se obratio francuskom kolegi Korentanu Muteu.

Igra Mančester Junajted sjajno u poslednje vreme, blizu je povratka u Ligu šampiona, i večeras (21.15) ne bi smeo da ima problem na gostovanju Aston Vili koja je u ozbiljnim problemima. Kvota na dvojku je 1,38, a na pobedu Junajteda bez primljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gola (Sigurna pobeda) 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Mančester Junajted.

Kontroverzni Francuz je na nedavnom egzibicionom meču kritikovao Stefanosovog oca Apostolosa, izjavivši da je Cicipas senior glup.

- Stefanosov otac je glup i svi to znaju, nervira me - rekao je tada Mute tokom meča.

Grka nije iznadilo ponašanje kontroverznog kolege.

- To kod njega nije ništa čudno. Znam ga od kada ima osam godina, oduvek je bio takav. Jednom je tokom finala Evropskog juniorskog prvenstva izašao sa terena usred meča, navodno zbog problema sa suđenjem. Njegovo ponašanje sada me nije iznenadilo. Želim da kažem, to je UTS (egzibicioni turnir na Muratoglu akademiji prim. aut.) i to morate da iskoristite. On može da radi šta hoće, ali, na kraju, znam da će platiti zbog toga - istakao je Stefanos Cicipas.

Nema sumnje da će biti žestoko ako se njih dvojica ponovo sretnu na terenu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJI UGOVORA: Evo na KOLIKO je potpisao Vlado! Progovorili o ODLASCIMA iz kluba i ČISTOKRVNOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020

Predstavljen...Vlado Šćepanović novi je trener Partizana!..Igra Mančester Junajted sjajno u poslednje vreme, blizu je povratka u Ligu šampiona, i večeras (21.15) ne bi smeo da ima problem na gostovanju Aston Vili koja je u ozbiljnim problemima. Kvota na dvojku je 1,38, a na pobedu Junajteda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.