BRZ KRAJ: Lajović ispao u prvom kolu Monte Karla

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 15:24

BRZ KRAJ: Lajović ispao u prvom kolu Monte Karla

U dva seta.

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je od Alekseja Popirina 7:6 (7:1), 6:3 u prvom kolu Mastersa u Monte Karlu.

Meč je trajao sat i 50 minuta. Lajović je 68. teniser sveta, dok je Popirin 95. na ATP listi. Lajović je plasman u glavni žreb izborio kao "laki luzer".

U prvom setu igralo se gem za gem, a ovaj deo meča odlučen je u taj-brejku, koji je pripao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Popirinu rezultatom 7:1. Australijanac je poveo 4:1 u drugom setu, a onda je održavao prednost od tri gema do kraja seta, koji je Popirinu doneo pobedu. Krajinović, koji je takođe kao "laki luzer" izborio plasman u glavni žreb, igraće kasnije danas u prvom kolu protiv Španca Roberta Bautiste-Aguta.

Miomir Kecmanović će sutra u prvom kolu igrati sa italijanskim teniserom Lorencom Muzetijem. Najbolji srpski teniser Novak Đoković je slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati sa pobednikom meča između Rusa Ivana Gakova i Amerikanca Mekenzija Mekdonalda. Masters u Monte Karlu se igra za nagradni fond od 5.779.335 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.