Izvor: JUGpress.com, 26.Sep.2022, 20:09

Anastasija Cvetković najbolja u Skoplju

NIŠ

 Tokom vikenda je u Skoplju na terenima lokalnog kluba završen međunarodni turnir iz serije Tennis Europe u konkurenciji teniserki do 14 godina. Turnir je protekao u znaku teniserke Teniske akademije Živković iz Niša Anastasije Cvetković. Niška teniserka je stigla do još jedne titule i to joj je treća u nizu. Ona je u finalu bila bolja od Vanese Salaiove iz Slovačke sa 2:1.

                               >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << „Odigrala sam sjajan turnir i mislim da sam zahvaljujući boljoj koncentraciji i hrabrosti u poslednjem setu stigla do titule. Bio je ovo uspešan mesec za mene, puno turnira i nekoliko titula“, kazala je Anastasija Cvetković nakon dodele pehara.

                       Vredno je napomenuti da se tokom vikenda igrala i završnica Ekipnog prvenstva Srbije za tenisere i teniserke do 18 godina. I u muškoj i u ženskoj konkurenciji, ekipa Teniske akademije Živković je stigla do trećeg mesta i bronzane medalje.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.