ATP PEKING: Medvedev u finalu, za titulu protiv Alkaraza ili Sinera

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 15:12

ATP PEKING: Medvedev u finalu, za titulu protiv Alkaraza ili Sinera

Rus ukrotio Zvereva.

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u finale ATP turnira u kineskom Pekingu. On je sa 2:0, po setovima 6:4, 6:3 posle sat i 26 minuta igre savladao Nemca Aleksandra Zvereva.

Rusu je za trijumf bio dovoljan po brejk u oba seta. Do prvog je stigao u desetom gemu prvog seta, prvi vođstvu od 5:4 i tako poveo sa 1:0 u setovima.

Presudan u drugom setu bio je osmi gem kada je Medvedev još jednom oduzeo servis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rivalu, poveo sa 5:3 i rutinski odservirao za trijumf

Protivnik Danilu Medvedevu za pehar u Pekingu biće bolji iz meča Karlos Alkaraz - Janik Siner koji je na programu kasnije danas.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medvedev će igrati za titulu Pekinga

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Okt.2023

Izgleda da je Danilu problem samo Đoković Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u finale turnira u Pekingu pošto je savladao Aleksandra Zvereva sa 6:4, 6:3, pa će se za titulu boriti protiv Karlosa Alkaraza ili Janika Sinera. Danil je ovim došao do desete pobede u 11 poslednjih susreta, te je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Italijan obradovao Noleta! Siner počistio Alkaraza u polufinalu Pekinga!

Izvor: 24sedam.rs, 03.Okt.2023

Drugi finalista je Danil Medvedev koji je bio bolji od Aleksandra Zvereva

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.