ATP ANTVERPEN: Amerikanac PREJAK za Lajovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 18:22

ATP ANTVERPEN: Amerikanac PREJAK za Lajovića!

Srpski teniser eliminisan u prvom kolu.

Loš početak nove teniske nedelje za Dušana Lajovića. Srbin nije uspeo da se plasira u drugo kolo ATP turnira u Antverpenu, pošto ga je sa 2:0 (po setovima 3:6, 6:7 (6:8)) eliminisao Amerikanac Frensis Tijafo.

Do prvog brejka u prvom setu Tijafo je došao u petom gemu, a zatim i u devetom poenu iznenadio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Staropazovčanina za konačnih 3:6.

U drugom setu viđena je velika borba, po jedan brejk na obe strane, dovoljno da meč ode u taj-brejk. Tamo je Duci sjajno počeo, odmah brejknuo Tijafoa, poveo sa 3:0, a onda - stao.

Vrlo zanimljiv meč očekuje nas večeras (21.00) u Premijer ligi - Lids Marsela Bijelse čeka Vulverhempton, koji ima izuzetan tim, ali nije otvorio sezonu onako kako je želeo. Kvota na keca je 2,60, na iks 3,20, a na dvojku 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Vulverhempton.

Dozvolio je Lajović rivalu da izjednači na 5:5, da bi zatim Frensis na prvoj meč lopti, pri vođstvu 7:6, još jednom oduzeo servis Srbinu za konačnih 8:6 i plasman u drugo kolo.

Naredni rival Amerikanca biće pobednik duela između Italijana Salvatorea Karuza i Britanca Danijela Evansa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.