AMERIKANAC OPČINJEN SRBINOM: Novak još ima auru nepobedivosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 11:55

AMERIKANAC OPČINJEN SRBINOM: Novak još ima auru nepobedivosti

Aktuelna priča ko je "GOAT".

Bred Stajn, američki teniski trener koji se proslavio radom sa Džimom Kurijerom, brojem 1 i dvostrukim šampionom Australijskog opena i Rolan Garosa, komentarisao je "goruću" temu u tenisu ko je najbolji svih vremena (GOAT).

- Novak još ima auru nepobedivosti, a Rafa ne. Nadal je u poslednjih šest do osam meseci mnogo ranjiviji nego ikada. Jednostavno, u ovom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje karijere mnogo lakše gubi mečeve  - otkrio je Stajn, sada trener Tomija Pola, polufinaliste nedavnog gren slema u Melburnu.

On je u intervjuu za Tenis Čenel objašnjava još nekoliko razlika između životnih etapa u kojima se nalaze dva velika rivala.

- Mislim da je Rafa u limbu, da ni sam ne zna u kom pravcu ide njegova karijera. Mislim da je izgubio pet mečeva zaredom protiv severnoameričkih tenisera, što mu se nikada nije dogodilo - podsetio je na Špančeve poraze protiv Tijafoa, Pola, Ožea, Frica i Mekdonalda.

Amerikanac je istakao još jedno poređenje.

- Svi u prvih 10 mogu da izgube protiv svakoga, osim Đokovića. I Medvedev, i Alkaras, i Siner. Svako od njih je ranjiv, svako od njih može da ima loš dan, osim Novaka.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.