Vučić: O rekonstrukciji krajem januara

Izvor: RTS, 03.Jan.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: O rekonstrukciji krajem januara

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da o rekonstrukciji vlade neće da razmišlja pre kraja januara, a da će novac od prodaje "Telekoma" biti iskorišćen da se podigne rast. Čitaj mi!

Politika 1 Vučić: O rekonstrukciji krajem januara

2 Gašić: Vojska u boljem stanju nego za vreme Šutanovca

3 Stefanović: Za nekoliko godina policija "potpuno čista"

4 Šutanovac: Vojska neće moći da ispuni sve planove

5 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nikolić: O Kosovu u dogovoru sa Vučićem

Premijer Vučić je u novogodišnjem intervjuu Prvoj televiziji, na pitanje koliko je zadovoljan svojim timom u vladi, rekao da je zadovoljan borbenošću ministara, prenosi Fonet.

O rekonstrukciji vlade i da li voli da je je sprovodi, Vučić je rekao da "nije pitanje da li volim", već efikasnosti i naveo primer kompanije "Koka kola" koja u svojoj centrali u Atlanti, periodično ubacuje 10 - 15 odsto novih ljudi u menadžment.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić: Buduće generacije će mi biti zahvalne

Izvor: Mondo, 03.Jan.2015

Pred Srbijom je veoma ozbiljna budućnost rekao je večeras premijer Srbije Aleksandar Vučić i istakao da će u 2016. godini građani osetiti boljitak i Srbija postati zdravija država...Foto: Beta, Slobodan Miljević.."Ne bavimo se trikovima, radimo za budućnost i rezultati će se videti do maja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.