Izvor: RTS, 16.Dec.2020, 13:43

Vladimir Lučić novi generalni direktor Telekoma

Nadzorni odbor kompanije Telekom Srbija imenovao je Vladimira Lučića za generalnog direktora te kompanije.
Lučić je na mestu generalnog direktora nasledio Predraga Ćulibrka, koji je tu funkciju obavljao duže od osam godina, saopštila je kompanija.
Vladimir Lučić rođen je u Šapcu 1971. godine. Završio je Elektrotehnički fakultet u Beogradu i MBA studije po programu Univerziteta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << institut Kurt Bosch iz Švajcarske, navodi se u saopštenju.
Dodaje se da je Lučić deo tima Telekoma Srbija od osnivanja kompanije 1997. godine, sa manjim prekidima u periodu kada je radio i profesionalno se usavršavao u Švedskoj i Nemačkoj.
U Telekomu Srbija, Lučić je, između ostalog, obavljao važne poslove na mestu direktora Mobilne telefonije Srbije od 2003. i direktora Direkcije za komercijalne poslove od 2008. godine, a na mesto generalnog direktora Telekoma Srbija dolazi sa pozicije izvršnog direktora M:tel Crna Gora i pozicije koordinatora za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lučić novi direktor Telekoma

Izvor: Danas, 16.Dec.2020

Vlada Srbije je smenila dosadašnjeg generalnog direktora Telekoma Srbija Predraga Ćulibrka i na njegovo mesto sinoć imenovala Vladimira Lučića, dosadašnjeg koordinatora za internet i multimediju.

Nastavak na Danas...

Vladimir Lučić novi generalni direktor kompanije Telekom Srbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2020

Lučić je na mestu generalnog direktora nasledio Predraga Ćulibrka, koji je tu funkciju obavljao duže od osam godina...Nadzorni odbor kompanije Telekom Srbija imenovao je Vladimira Lučića za generalnog direktora te kompanije...Vladimir Lučić rođen je u Šapcu 1971. godine. Završio je Elektrotehnički...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.