Telekom o sporazumu sa Lazarom

Izvor: RTS, 15.Dec.2015, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom o sporazumu sa "Lazarom"


Kompanija "Telekom Srbija" saopštila je da je sa konsultantskom firmom "Lazar Freres SAS" sklopljen sporazum na osnovu koga se toj kompaniji za konsultantske usluge u procesu privatizacije isplaćuje iznos od 638.000 evra. U slučaju izvršene privatizacije isplaćuje se i varijabilni deo od 0,319 odsto od procenjene vrednosti Telekoma.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Telekom: Lazard bi dobio 0,3 a ne tri odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2015

Telekom Srbija saopštio je danas da bi u slučaju da je ta kompanija prodata privatizacioni savetnik, francuska kompanija "Lazard Freres SAS", dobio proviziju od 0,3 procenta a ne 3,0 odsto, kako su preneli pojedini mediji..."Povodom netačnih navoda pojedinih medija, kompanija Telekom Srbija obaveštava...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.