Privatizacija Telekoma nije aktuelna tema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2017, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privatizacija Telekoma nije aktuelna tema

Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk izjavio je danas da ponovni pokušaj privatizacije te kompanije - trenutno nije aktuelna tema.

"Trenutno privatizacija nije aktuelna tema. Mi jesmo u komunikaciji sa našim većinskim vlasnicima - državom Srbjom. Mi smo završili jedan proces privatizacije krajem 2015, što je nepunih godinu i po dana kako je vlada donela odluku da, ipak, ne proda Telekom Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potencijalnim kupcima, koji je bilo dosta", rekao je Ćulibrk.

On je gostujući na RTS-u povodom obeležavanja 20 godina rada Telekoma ove nedelje da privatizacija kao tema za sada ne postoji.

"Naša obaveza kao menadžmenta kompanije je da pokušamo kroz razvoj, investicije i odnos prema korisnicima i građenje poverenja sa korisnicima, kao i širenje korisničke baze i tržišta, da očuvamo vrednost kompanije. Naša spremnost je već dokazana, bili smo u privatizaciji 2011. i 2015. godine, ukoliko do takve odluke dođe naravno da znamo kako to da sprovedemo", dodao je Ćulibrk.

Kako kaže, opredeljenje menadžmenta je da investicijama koje su planirane i koje se već realizuju pokuša da Telekom Srbija bude i ostane lider na tržištu telekomunikacija ne samo u Srbiji već i u regionu - BiH i Crnoj Gori, gde ta kompanija ima operacije.

"Tako da privatizacija kao tema za sada ne postoji", dodao je Ćulibrk.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćulibrk: Nije aktuelna tema privatizacija Telekoma

Izvor: Blic, 29.Maj.2017

Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk izjavio je danas da ponovni pokušaj privatizacije te kompanije - trenutno nije aktuelna tema...- Trenutno privatizacija nije aktuelna tema. Mi jesmo u komunikaciji sa našim većinskim vlasnicima - državom Srbjom. Mi smo završili jedan proces privatizacije...

Nastavak na Blic...

"Nova prodaja? To kao tema ne postoji"

Izvor: B92, 29.Maj.2017

Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk izjavio je da ponovni pokušaj privatizacije te kompanije - trenutno nije aktuelna tema.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.