Preporuka radne grupe Vladi

Izvor: TvojPortal.com, 29.Mar.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preporuka radne grupe Vladi

Beta 29.03.2011


BEOGRAD, 29. marta 2011. (Beta) - Radna grupa za sprovodjenje tendera za prodaju 51 odsto vlasništva Telekoma Srbija saopštiće u utorak predlog Vladi u vezi sa ponudom Telekoma Austrija, najavio je šef te radne grupe Vuk Djoković.



On je Beti rekao da je radna grupa analizirala ponudu Telekoma Austrija i da će u utorak u 14 sati saopštiti svoju preporuku Vladi kako da postupi u vezi sa ponudom.

Ponuda Telekoma Austrija >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << za kupovinu 51 odsto vlasništva Telekoma Srbija jedina je ponuda koja je pristigla na tender.

Telekom Austrija je ponudio cenu od 950 miliona evra za 51 odsto kapitala srpskog Telekoma, i 450 miliona evra za investicije.

(Beta, 29.03.2011)


 

telekomRadna grupa
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija,   Prodaja Telekoma

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.