Navijači Zvezde na nogama: Štimac je SLOBODAN igrač

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Zvezde "na nogama": Štimac je SLOBODAN igrač

Bivši reprezentativac Srbije završio je epizodu u Turk Telekomu i spreman je da pronađe novu sredinu

Foto: MN Press

Vladimir Štimac završio je saradnju sa ekipom Turk Telekoma posle jedne sezone. On se oprostio od tog tima u koji je stigao prošlog leta iz Efesa.

"Želim da se zahvalim svima na divnoj godini. Bilo je zadovoljstvo raditi sa svima vama, sticati novu snagu i vrednosti. Želim vam sve najbolje", poručio je Štimac u poruci na Instagramu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
View this post on Instagram

I just want to thank you for giving me this great year! It was a pleasure to work with all of you, to gain some new strengths and values. I wish you all the best! @turktelekombasketbol

A post shared by Vladimir Stimac (@stimac51vladimir) on Jul 20, 2019 at 1:27pm PDT

Navijači Crvene zvezde sa radošću su dočekali vest da je Štimac postao slobodan igrač, i odavno je poznato da je njihov ljubimac i da bi voleli ponovo da ga vide u crveno-belom dresu.

On je u dva navrata nastupao za klub sa Malog Kalemegdana, a poslednji 2016. kada je osvojio titulu u ABA ligi i domaće prvenstvo.

Štimac, koji će uskoro napuniti 32 godine, u karijeri je igrao i za Žalgiris, Ventspils, Nimburk, Banvit, Unikahu, Estudijantes, Bajern, Bešiktaš.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je tri srebrne medalje - na Svetskom prvenstvu 2014, Olimpijskim igrama u Riju 2016, i Eurobasketu 2017, nakon kojeg se i povukao iz nacionalnog tima.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.