Ćulibrk na čelu Telekoma, Krkobabić vodi PTT

Izvor: Mondo, 20.Sep.2012, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćulibrk na čelu Telekoma, Krkobabić vodi PTT

Vlada Srbije imenovala je na današnjoj sednici za direktora Telekoma Srbije Predraga Ćulibrka, a Milana Krkobabića za generalnog direktora PTT Srbije.

Predrag Ćulibrk je do sada obavljao dužnost direktora "M:Tela", odnosno Telekoma RS, a Krkobabić zamenika gradonačelnika Beograda.

Predrag Ćulibrk rođen je 1968. godine u Rumi.

Diplomirao je na Odseku za telekomunikacije Elektrotehničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fakulteta u Beogradu 1994. godine.

Iste godine počeo je da radi u Telekomu Srbija, a.d., Beograd (tada JP PTT Srbija) u Direkciji za razvoj i investicije. Na početku karijere radio je na poslovima izgradnje transportne mreže. Nakon toga, bio je zaposlen na poslovima razvoja koji pokrivaju oblast komutacione mreže, telekomunikacionih servisa i planiranje saobraćaja.

Od 1997. godine u Telekomu Srbija bio je odgovoran za deo planiranja mreže. Učestvovao je i upravljao mnogim projektima iz oblasti kao što su: daljnja digitalizacija komutacione mreže, implementacija prve multiservisne mreže zasnovane na ATM i Internet protokolu, restruktuiranje signalizacione mreže i uvođenje IN servisa, razvoj i implementacija sistema za monitorisanje mreže, početak implementacije mreže sljedeće generacije (NGN).

U martu 2005. godine imenovan je za direktora Sektora za strateško planiranje, a iste godine za direktora Samostalnog sektora za strategiju i razvoj u Telekomu Srbije. Kao direktor Samostalnog sektora za strategiju i razvoj, bio je odgovoran za brojne projekte koji se tiču različitih segmenata poslovanja.

Od 18.06.2007. godine je generalni direktor Telekoma Srpske, a.d., Banja Luka.

(MONDO/agencije, foto: Mtel.ba)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krkobabić na čelu PTT-a

Izvor: RTS, 20.Sep.2012

Vlada postavila Milana Krkobabića za generalnog direktora "PTT Srbije". Vlada preporičila Predraga Ćulibrka za direktora "Telekoma Srbije"...Milan Krkobabić postavljen je na sednici Vlade za generalnog direktora Javnog preduzeća PTT "Srbija". Vlada preporučila Nadzornom odboru preduzeća "Telekom...

Nastavak na RTS...

Krkobabić na čelu PTT, a Ćulibrk Telekoma

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2012

VLADA Srbije imenovala je u četvrtak Milana Krkobabića, doskorašnjeg zamenika gradonačelnika Beograda, za generalnog direktora PTT Srbije, dok je za prvu poziciju u „Telekomu Srbija“ preporučen Predrag Ćulibrk, koji je do sada obavljao funkciju direktora „M:Tela“, odnosno Telekoma Republike...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.