Željko Dimitrijević je ponovo svetski prvak!

Izvor: B92, 10.Nov.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Dimitrijević je ponovo svetski prvak!

Paraatletičar Željko Dimitrijević odbranio je titulu prvaka sveta, pošto je osvojio zlatnu medalju u bacanju čunja u klasi F51 na Svetskom prvenstvu u Dubaiju.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je svetsku titulu Dimitrijeviću.

"Željko, ti suvereno vladaš planetom, neprikosnoveno, istorijski! Danas si još jednom dokazao da dugogodišnji pobednički niz, iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Londona, Rija, Berlina...nije samo cilj, već uvek put ka novom rekordu i novom uspehu za tebe i našu Srbiju", naveo je Udovičić.

"Svaka čast, tvoji rezultati su vredni divljenja, a ti si naš pobednik i ponos u svakom smislu! Hvala ti što je Srbija zahvaljujući tebi svetski dominatna u ovom para atletskom sportu i što si inspiracija i motiv za sve nas! Čestitam ti odbranu titule svetskog prvaka, kao i tvom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije“, navodi se u čestitki ministra Udovičića Željku Dimitrijeviću.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dimitrijević odbranio zlato u bacanju čunja

Izvor: RTS, 10.Nov.2019

Para atletičar Željko Dimitrijević ponovo je najbolji na svetu. On je uspeo da odbrani zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Dubaiju. Ministar Udovičić čestitao na zlatnoj medalji. . Dimitrijević je osvojio prvo mesto...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.