Zašto žene gledaju fudbal?

Izvor: B92, 06.Jul.2010, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto žene gledaju fudbal?

Svetsko prvenstvo polako ulazi u završnicu, a Lisa vam donosi devet dobrih razloga da i vi redovno pratite utakmice...

Kristiano Ronaldo (25)

Ovaj seksepilni Portugalac proglašen je za najatraktivnijeg fudbalera na Evropskom prvenstvu 2008. godine. To uopšte ne iznenađuje, jer kada slavi pobedu ovaj latino lepotan se pokazuje u najboljem izdanju - bez majice. Nadamo se da će reprezentacija Portugalije daleko dogurati...

Fabio Kanavaro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (36)

Odbrambeni igrač italijanske reprezentacije dolazi iz Napulja, ali ne izgleda savršeno samo na terenu. Za modnu kuću Dolce & Gabbana Fabio se skinuo samo u donji veš. Mamma mia!

Dejan Stanković (32)

Naše gore list, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije koji je izjavio da mu deset pobeda u Interu ne znači koliko jedna u crvenom dresu. Na terenu je neustrašiv, a isto tako deluje i van njega, kao pravi predstavnik balkanskog šarma: bezobrazno nežan osmeh svakog razoruža.

Filip Lam (26)

Svojim pitomim pogledom i dečačkim šarmom ovaj fudbaler minhenskog Bajerna u vama budi zaštitničke instinkte – i još više. Ko zna? Tiha voda breg roni...

Mario Gomez (24)

Savršeno definisani trbušnjaci, duža kosa – bog se ovde primakao savršenstvu. Nadajte se da će ovaj visoki nemački reprezentativac portugalskog porekla dati što više golova u Južnoj Africi i još češće skidati dres.

Rafael van der Vart (27)

Njegova supruga Silvija (32) smatra se jednom od najatraktivnijih žena fudbalera, ali i Rafael privlači pažnju. Prema anketi sprovedenoj na internetu, Rafael se nalazi na trećem mestu najzgodnijih fudbalera ikada.

Tjeri Anri (32)

Venama živahnog Francuza karipskog porekla teče sve ono što žene vole! Pored toga, Tieri je prepoznatljiv i po svom elegantnom stilu oblačenja. Nije tek tako izabran za promotera brenda Tommy Hilfiger!

Bastian Švajnštajger (25)

Na široka Bastianova pleća palo je još više odgovornosti jer dosadašnji nemački kapiten Mihael Balak (33) ne učestvuje na SP. Ta nova moć ga je učinila još seksepilnijim...

Đanluiđi Bufon (32)

Čelični mačo tip iz redova „Squadra Azzura" već četiri puta je proglašen najboljim golmanom godine na svetu. Ali, svetski je i njegov muževni seksepil! Italijo, Italijo!

Izvor: LISA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.