ZBOG RATA MORAJU DA SE SELE U AFRIKU: Evo gde će Palestinci igrati svoje mečeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 22:59

ZBOG RATA MORAJU DA SE SELE U AFRIKU: Evo gde će Palestinci igrati svoje mečeve

Sledi meč već 21. novembra.

Fudbalska reprezentacija Palestine domaće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. i Kup Azije 2027. igraće u Alžiru.

Prvo domaćinstvo u Alžiru selekcija Palestine će imati 21. novembra, kada će odigrati meč protiv Australije.

Nakon zahteva koji je uputio predsednik Fudbalskog saveza Palestine Džibril Radžub vlastima Alžira, fudbalski savez te zemlje je pristao da bude domaćin svih utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Palestine.

Alžir je pristao da bude domaćin "svih zvaničnih i nezvaničnih utakmica u okviru priprema palestinske fudbalske selekcije za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2026. i Kup Azije 2027. i da pokrije sve troškove u vezi sa ovim događajima", navodi se u saopštenju alžirskog saveza.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.