Vlada Coldheart Stanković predstavlja Srbiju u Tekken-u

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Coldheart Stanković predstavlja Srbiju u Tekken-u

Sumnje nije bilo - najbolji Tekken igrač iz Srbije još jednom je trijumfovao bez previše problema.

Ako nas redovno pratite, onda i znate da su tokom proteklih par meseci održane kvalifikacije za IeSF svetsko prvenstvo. Imali smo priliku da vidimo mnoge sjajne Tekken igrače, ali kao i svaki put do sada izdvojio se najbolji srpski Tekken igrač, koji je tokom celih kvalifikacija ostao nepobeđen.

Treće i poslednje Tekken kvalifikacije održane >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su 17. avgusta u centralnom holu TC Stadion-a. Kao i svaki put do sada, odazvao se veliki broj igrača, koji su dali sve od sebe da pobede i obezbede sebi put na IeSF svetsko prvenstvo u Južnoj Koreji.

Ovoga puta imali smo priliku da gledamo preslikani finalni meč sa prošlih kvalifikacija u Domu omladine, u kojem su se u finalu takođe sastali Vlada “Coldheart” Stanković i Mihajlo “Booster” Bulajić. Kao što smo i u naslovu ove vesti naveli pobedu je odneo Vlada, koji je ubedljivi šampion sa osvojenih 30 poena i sva tri prva mesta na kvalifikacijama. Drugo mesto i na ukupnoj tabeli i u jučerašnjim kvalifikacijama pripalo je “Booster-u”, dečku koji se prošli put pojavio i sve nas oduševio svojom igrom, koja nije mnogo ispod Vladine. Treće mesto osvojio je Marko “Darkwing” Krmpotić, koji je imao isti broj poena ali je u međusobnim duelnima bio za nijansu slabiji.

Prvih 8 mesta na konačnoj rang listi izgleda ovako:

- Vlada “Coldheart” Stanković 30 bodova

- Mihajlo “Booster” Bulajić 14 bodova

- Marko “Darkwing” Krmpotić 14 bodova

- Nikola “Eternal G” Avdulah 11 bodova

- Nikola “Neo” Veljković 6 bodova

- Miloš “Milozof” Mitrić 6 bodova

- Pavle “Pavle Uchiha” Nikolić 4 boda i

- Filip “Homeboy” Savić 2 boda.

Vladi želimo svu sreću na svetskom prvenstvu, a svim ostalim igračima čestitamo na izvanrednoj borbi!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.