Venger ima novi posao, već pikira naredni?

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger ima novi posao, već 'pikira' naredni?

Francuz najavio svoj povratak u trenerske vode.

Arsen Venger je bez angažmana od 2018. godine kada je napustio svoj Arsenal posle 22 godine na čelu "tobdžija". Spekulisalo se u par navrata da će preuzeti mesto glavnog trenera u PSŽ-u, ali se za sada usrećio u ulozi analitičara beIN sporta.

Prema pisanju Mirora, "Profesor" će preuzeti funkciju u FIFA organizaciji krajem septembra, ali francuski stručnjak već gleda ka narednom izazovu. Venger želi da preuzme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kormilo neke od reprezentacija koja će učestvovati na Svetskom prvenstvu 2022. godine.

"Mogu da vidim sebe kao selektora. Priznajem da sam oduvek želeo da vodim tim na Svetskom prvenstvu, posao je trenera da bude na mestu gde igraju najbolji fudbaleri. Nadam se da ću biti pored terena u Kataru za tri godine", izjavio je Francuz.

Ostaje da se vidi koja reprezentacija će imati čast da je vodi trofejni stručnjak.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.