UŽIVO: Brazil - Hrvatska 0:0 (8. minut)

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Brazil - Hrvatska 0:0 (8. minut)

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje večeras u Sao Paulu. Domaćinu šampionata i po mnogima prvom favoritu za titulu na startu suprostaviće se Hrvatska. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja sa "Korintijans arene".

Hulk i Fred biće udarni tandem Brazila u napadu (Foto: Arhiva)

 

Na stadionu će se naći i oko 5.000 navijača "kockastih" koji će pokušati da nadglasaju domaće fanove. Poznati su i sastavi reprezentacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Hrvati će biti silno oslabljeni neigranjem najboljeg igrača Marija Mandžukića. Napadač Bajerna okajava grehe od crvenog kartona u baražu za SP.

 

6. minut - Fred je oboren. Slobodan udarac za Brazil. Udarac Luiza glavom, ali preslabo. Lak posao za Pletikosu.

3. minut - Olić pokušava da centrira, ali je odbrana Brazila sigurna.

1. minut - Utakmica je počela. Pre osam godina na SP Brazil je slavio protiv Hrvatske 1:0 golom Kake. U generalnoj porbi pred SP, "karioke" su pobedile Srbiju 1:0 golom Freda.

 

 

BRAZIL: Cesar, Alveš, Silva, Luiz, Marselo, Paulinjo, Gustavo, Oskar, Nejmar, Hulk, Fred.

 

HRVATSKA: Pletikosa, Srna, Ćorluka, Lovren, Vrsaljko, Kovačić, Modrić, Olić, Rakitić, Perišić, Jelavić.

 
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.