UEFA oštro kaznila Matića, Kolarov bolje prošao! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA oštro kaznila Matića, Kolarov bolje prošao! (video)

Loše vesti za Nemanju Matića i naš nacionalni tim stigle su po dolasku ''Orlova'' u Ostravu.

Naime, kako je SOS kanal večeras preneo, Disciplinska komisija UEFA je donela odluku o kaznama za reprezentativce Srbije Nemanju Matića i Aleksandra Kolarova zbog isključenja u meču protiv Portugala u Beogradu, u poslednjem kolu kvalifikacija za EURO 2016.

Prema tim informacijama, Nemanja Matić je kažnjen sa tri utakmice suspenzije, a Kolarov je mnogo bolje prošao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pošto je kažnjen jednom utakmicom pauze.

Naravno, u Fudbalskom savezu Srbije su nezadovoljni ovom odlukom kada je u pitanju Matićevo kažnjavanje, a potpredsednik FSS Savo Milošević je već najavio žalbu.

''Žalili smo se i očekujemo da kazna Nemanji Matiću bude smanjena sa tri na dve utakmice neigranja'', izjavio je Milošević, a prenosi SOS kanal.

Podsetimo, Matić je isključen u finišu meča sa Portugalom jer je, posle jednog duela na sredini terena, udario rukom po glavi protivničkog igrača, a Kolarov je drugi žuti karton dobio zbog protesta.

''Suđenje inače ne komentarišem, ali je arbitar stalno prekidao igru i bezveze nam dao dva crvena kartona. Nije dorastao da sudi ovakvu utakmicu. Dobio sam udarac i iznervirao sam se, postupio sam glupo", rekao je Matić novinarima odmah posle utakmice u Beogradu.


Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA NEMILOSRDNA: Žestoka kazna za Matića, Kolarov bolje prošao

Izvor: HotSport.rs, 11.Nov.2015

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je u Ostravu gde će u petak odmeriti snage sa domaćom reprezentacijom u prijateljskom meču, a tokom puta stigle su loše vesti.. . Disciplinska komisija UEFA kaznila je Nemanju Matića sa čak tri utakmice suspenzije zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici...

Nastavak na HotSport.rs...

Ćurčić: Očekivane kazne za Kolarova i Matića, ali Srbije ne zavisi od jednog igrača

Izvor: MozzartSport.com, 12.Nov.2015, 18:45

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić nije bio preterano iznenađen odlukom disciplinaca UEFA da kazne Nemanju Matića sa tri, odnosno Aleksandra Kolarova sa jednom utakmicom suspenzije...Obojica srpskih fudbalera dobila su crvene kartone na poslednjoj utakmici kvalifikacija za prvenstvo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.