Team Secret predstavio svoj prvi League of Legends tim

Izvor: B92, 17.Feb.2020, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Team Secret predstavio svoj prvi League of Legends tim

Petorka koja je igrala pod imenom The Lowkey Esports na League of Legends svetskom prvenstvu 2019. godine je upravo pronašao novi dom. Organizacija koja je najpoznatija po svom Dota 2 timu, upravo je otkupila ekipu koja se takmičila u najjačoj vijetnamskoj ligi.

Secret će preuzeti postavu i mesto organizacije Lowkey Esports u VCS-u, objavila je danas organizacija.

Bivši sastav Lowkey Esports-a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomogao je organizaciji da po prvi put nastupi na Svetskom LoL prvenstvu 2019. godine. U play-in fazi za Words stigli su do druge nokaut faze, gde su poraženi od DAMWON Gaminga sa 3-1.

Team Secret je organizacija koju je osnovao legendarni Dota 2 igrač Klement ”Puppey” Ivanov, koji se i dan danas takmiči na najvišem nivou. Njegova organizacija dugo se takmičili isključivo na Dota 2 sceni, ali pred kraj 2019. godine, po prvi put su počeli da ulažu u CS:GO. Sada ulaze i tzv. League of Legends vode, pa ne sumnjamo da će imati velika očekivanja od ove ostave, koja bi u 2020. godini mogla da se plasira među 16 najboljih ekipa na svetu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.