Tadić: Nisu nam velike šanse da odemo na Mondijal

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2013, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Nisu nam velike šanse da odemo na Mondijal

Pobedom protiv Kipra (3:1), reprezentativci Srbije napravili su dobru uvertiru uoči gostovanja u Zagrebu 22. marta.
Protivnik nije bio u rangu Hrvata, mogli su Orlovi i bolje, međutim, bitno je sa pozitivnom energijom otići na, kako u FS Hrvatske najavljuju, krcati Maksimir.
Ne plašimo se paklene atmosfere u Zagrebu. Većina reprezentativaca Srbije igra u dobrim, velikim klubovima širom Evrope. Tribine su uvek pune na svim stadionima, tako da to može samo da nam bude dodatna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << motivacija i inspiracija.
Hrvati su se raspucali protiv Južne Koreje. Uspešni su bili i ostali rivali Srbije, pobedu su zabeležili i Škoti protiv kojih Orlovi igraju 26. marta u Novom Sadu.
Čuo sam da su Hrvati bili ubedljivi, ali nisam pogledao utakmicu. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za meč u Zagrebu, ostalo je nešto više od mesec dana. Najvažnije da svi igramo u klubovima i da tempiramo formu za 22. mart.
Hrvati imaju šest bodova prednosti, baš kao i Belgijanci, tako da su navijači već digli ruke od izabranika Siniše Mihajlovića.
Imamo šansu da odemo na Mondijal, ali u svaku utakmicu sada moramo da uđemo samo sa ciljem da pobedimo. Šanse nisu velike, ali postoje. A čim je tako znači da je dobro. Daćemo sve od sebe da do kraja kvalifikacija, nema predaje – zaključio je Tadić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Tadić: Ne plašimo se atmosfere u Zg

Izvor: B92, 07.Feb.2013

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić izjavio je za zurnal.rs da se on i njegovi saigrači u reprezentaciji ne boje atmosfere koja ih očekuje na meču sa Hrvatskom..."Ne plašimo se paklene atmosfere u Zagrebu. Većina reprezentativaca Srbije igra u dobrim, velikim klubovima širom Evrope.".."Tribine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.